- STAP 1: 6 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper enkele minuten fruiten.
- STAP 2: Kippenbouten (in drieën verdeeld) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
- STAP 3: Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, spicepowder en tomaat (in stukjes) toevoegen en goed omscheppen.
- STAP 4: Bruine bonen (met de bruine bonen saus) en het water toevoegen en omscheppen; 15 minuten met deksel op de pan op matig vuur laten sudderen.
TIP: Bekijk onze nieuwste Kookvideo's.
Serveertip: Serveren met rijst, garneer met de selderij en Zuurgoed Trafasie.
Variatietip: Ook heerlijk met kousenband
Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:
- Kookboek Sandhia's Recepten
- Bereidingstijd en dosering
- De bereidingstijd van deze recepten is gebaseerd op inductie of heteluchtoven; de bereidingstijd varieert echter per warmtebron en het vermogen ervan, raadpleeg de handleiding van jouw warmtebron voor de juiste bereidingstijd. De dosering dient te geschieden met afgestreken (medium) eetlepels, voorzover de dosering met eetlepels is aangegeven.
- Milde bereidingswijze
- Vegetarische bereidingswijze

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten
Waar verkrijgbaar?
Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Laat je inspireren door easy to use Recepten, Producten & Kookvideo’s. Sla je favorieten op, bewaar ze, stel je boodschappenlijstje samen en maak je eigen persoonlijke kookboek!
Ontdek de voordelen

- Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
- Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
- Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
- Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ontdek de voordelen
- Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
- Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
- Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
- Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!