Snelle bruine bonen met kippenbouten
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 plakje Madam Jeanette peper
- 2 kippenbouten
- 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl spicepowder (Chinese vijfkruidenpoeder)
- 1 tomaat
- 1 pot (720 gram) bruine bonen
- 100 ml water
- 2 takjes selderij
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
Bereidingswijze
- STAP 1: 6 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper enkele minuten fruiten.
- STAP 2: Kippenbouten (in drieën verdeeld) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
- STAP 3: Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, spicepowder en tomaat (in stukjes) toevoegen en goed omscheppen.
- STAP 4: Bruine bonen (met de bruine bonen saus) en het water toevoegen en omscheppen; 15 minuten met deksel op de pan op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/