Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)

Home Recepten
Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)

Bereidingswijze

  • 1. Vulling:
  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de sjalot (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het kip- of vega gehakt hieraan toe, omscheppen en in enkele minuten rul en bruin bakken. Bami Trafasie, Trassie Trafasie, gember, wortel, bosui en plakje Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en 1-2 minuten verder bakken. Laat de vulling goed afkoelen.
  • 2. Gyoza vellen:
  • STAP 2: Maak de randen van een gyozavel rondom nat met een beetje water; doe een eetlepel van de vulling in het midden ervan en velletje voor velletje omvouwen en aandrukken. Herhaal dit met de resterende vellen.
  • 3. Dumplings:
  • STAP 3: Bestrijk de bodem van een pan met een scheutje olie, verdeel de gevulde gyoza vellen hierin in een ronde vorm en bak ze 2 minuten even aan. Schenk 50 ml water in de pan en stoom ze, met deksel op de pan, circa 6 minuten op matig vuur. Haal daarna de deksel van de pan, stoom nog enkele minuten tot het water is verdampt en de onderkant van de dumplings mooi bruin is geworden.
  • 4. Dumpling Saus:
  • STAP 4: Meng alle ingrediënten tot een gladde saus.

TIP: Probeer ook deze hapjes: Sandhia’s Hapjes en Kookvideo's.
Ontdek de 9 manieren van dumplings vouwen

Serveertip: Dippen met de dimpling saus.

Variatietip: Varieer het gehakt met garnalen, vis of vleesvervangers. Je kan de dumplings na het vouwen ook invriezen om ze later te maken of de klaargemaakte dumplings invriezen om ze later te gebruiken.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Annika 10 september 2024
5/5
Dumplings Trafasie krijgt 5 uit de 5 sterren. Lekkerder dan de restaurant versie 😍😋
Rivan 7 mei 2024
5/5
Dumplings Trafasie en de Nasi Trafasie met Rollade de allerbeste die ik ooit gegeten heb😍
Roderik 15 april 2024
5/5
Dikke 5/5 voor de dumplings trafasie en de loempia's
Goof 25 maart 2024
5/5
Heerlijk hoe dit recept tot stand is gekomen: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen). Jullie hebben een nieuwsartikel hierover met hoe vouw je dumplings, zo kwam ik bij dit recept t erecht. Ik en mijn vriendin zijn zo enorm gek hierop, en dan maken we er zelf met het recept van onze oma chili saus en speciale sojasaus bij. Oeh! ❤️😍 ...
Rome 24 januari 2024
5/5
Hmmm de dumplings trafasie zijn te lekker ❤️
Giro 10 januari 2024
5/5
Aanrader: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
BM 5 januari 2024
5/5
Dumplings Trafasie onze nieuwe fav! Aten we altijd in restaurants, en konden het recept niet evenaren, totdat ik dit recept tegenkwam via jullie leuke artikel 'hoe vouw je dumplings'!
Melle 25 december 2023
5/5
5 sterren voor dit mega recept: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
Roshnie ^ Joggoe 24 oktober 2023
5/5
Zondag de Dumplings Trafasie voor het eerst gemaakt. Was spannend, maar geheel kloppend met het recept, was een smaakmaker! Intens genoten.
Donders 27 september 2023
5/5
Dit recept gemaakt. Heerlijk! Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
Rosa 29 augustus 2023
5/5
Dumplings Trafasie, denk de beste variant tot nu toe gegeten!
Okkie 22 december 2022
5/5
The best of the best Dumplings ❤️😎
Nos 25 september 2022
5/5
Heerlijke dumplings trafasie was mijn eerste uitgebreide creatie en goed gelukt. Erg blij mee! 😍
Faye 6 juli 2022
5/5
Dumplings Trafasie erg interessant. Ga morgen avond alles kopen, en zaterdag lekker uitproberen. Ben gek op jullie smaak, erg benieuwd hoe dat uitkomt in de Dumplings. Tot nu toe alle recept en altijd super 😄❤️ ...
Joshua en vrouw 30 juni 2022
5/5
Dit weekend gaan we jullie recepten Buffalo wings & kipkluifjes En Dumplings Trafasie proberen 😊😘
Anoniem 9 maart 2023
5/5
Ketjap Kip Roti heerlijke combinatie met die zachte vellen van jullie 😘
Goedele 31 maart 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
sandra 28 maart 2025
5/5
Gestoomde recepten en de vispakketjes zijn echt top recepten, de kookvideo's werken zo fijn. Geen ervaring in de keuken? Faja Lobi helpt jou! Recepten zijn punctueel uitgelegd, allemaal hand higheidjes in de recepten. Helemaal tevreden❤️ ...
Koos 27 maart 2025
5/5
top producten
Gina 26 maart 2025
5/5
De heerlijkste en lekkerste! jullie masala zoals oma die vroeger maakte, mooie tijden, je waardeert ze met de dag als je ouder wordt ❤️🤗
Gloria 25 maart 2025
5/5
De pastei recepten zijn echt insane 🤗
Niska 24 maart 2025
5/5
Instant noodles lekker moksie metie moksie speciaal pindakaas pinda sambel madam jeanette oooooh mijn favorieten! ❤️😍
Albert 22 maart 2025
5/5
Veel lekkere producten in de box met het kookboek. We gaan er veel uit koken, en weer nieuwe dingen proberen
Quinton 20 maart 2025
5/5
Overweldigende kookvideo's. Handig en snel!
Koekie 18 maart 2025
5/5
Carbonara Trafasie mensen. Probeer het eens uit! Chicken Trafasie instant noodles bij mijn jumbo en plus tegenwoordig op het schap joh😋
herman 17 maart 2025
5/5
herres bij herman & co met faja lobiiii 💪💪💪
KJ 14 maart 2025
5/5
the best Ramen in town! Dit recept: Ramen Trafasie Restaurant style ❤️😍
Roese 13 maart 2025
5/5
Heerlijk zo
Resi 12 maart 2025
5/5
Instant noodles top, kip masala top, trassie top, nasi top, bami top, madam jeanette top, roti top, pinda sambel top, moksie speciaal top. Top merk ❤️😋🤣
Amber essen 11 maart 2025
5/5
Beste trafasie ooit! Alle sauzen zijn heerlijk

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen)
  • 1. Vulling:
  • STAP 1: Olie verhitten, fruit de sjalot (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het kip- of vega gehakt hieraan toe, omscheppen en in enkele minuten rul en bruin bakken. Bami Trafasie, Trassie Trafasie, gember, wortel, bosui en plakje Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en 1-2 minuten verder bakken. Laat de vulling goed afkoelen.
  • 2. Gyoza vellen:
  • STAP 2: Maak de randen van een gyozavel rondom nat met een beetje water; doe een eetlepel van de vulling in het midden ervan en velletje voor velletje omvouwen en aandrukken. Herhaal dit met de resterende vellen.
  • 3. Dumplings:
  • STAP 3: Bestrijk de bodem van een pan met een scheutje olie, verdeel de gevulde gyoza vellen hierin in een ronde vorm en bak ze 2 minuten even aan. Schenk 50 ml water in de pan en stoom ze, met deksel op de pan, circa 6 minuten op matig vuur. Haal daarna de deksel van de pan, stoom nog enkele minuten tot het water is verdampt en de onderkant van de dumplings mooi bruin is geworden.
  • 4. Dumpling Saus:
  • STAP 4: Meng alle ingrediënten tot een gladde saus.
Ingrediënten
- 1. Vulling: - 2 el zonnebloemolie - 1 sjalot - 4 teentjes knoflook - 300 gr kip- of vega gehakt - 1 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix) - ½ tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie - 1 tl gember (gemalen) - 75 gr julienne wortel (fijngesneden) - 1 stengel bosui (fijngesneden) - plakje Madam Jeanette peper - 20 Gyoza vellen - 2. Dumpling Saus: - 3 el Faja Lobi Gekruide Ketjap (Albert Heijn online) - 2 el rijstazijn - 2 el Sweet Chili Saus
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie