Snesie saté met Chinese fried rice

Home Recepten
Snesie saté met Chinese fried rice

Bereidingswijze

1. Snesie Saté:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.

2. Pinda Sambel Trafasie:

  • STAP 4: Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toevoegen;
  • STAP 5: Het water erover schenken;
  • STAP 6: Kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Chinese fried rice, schenk Pinda Sambel Trafasie over de Snesie saté. Heerlijk met Roti Sambal Trafasie.

Variatietip: Ook lekker met Sandhia's bami of Sandhia's nasi.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Wil 17 mei 2022
5/5
Snesie witte rijst fried met sate en moksie metie kip ohw ohw ohw. Ooit gezien op social van jullie van een fan nu eet ik het standaard 1 keer per week en kan er geen genoeg van krijgen
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Snesie saté met Chinese fried rice

1. Snesie Saté:

  • STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
  • STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
  • STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.

2. Pinda Sambel Trafasie: 

  • STAP 4: Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toevoegen;
  • STAP 5: Het water erover schenken;
  • STAP 6: Kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.
Ingrediënten
- 1. Snesie Saté: - 3 el Faja Lobi Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 3 el rijstwijn - 800 gr kippendijenfiletreepjes (kant en klaar bij de supermarkt) - satéstokjes - 2. Pinda Sambel Trafasie:  - 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie - 150 ml water - Faja Lobi Roti Sambal Trafasie 
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie