Sandhia's Roti met dési masala

Home Recepten
Sandhia's Roti met dési masala

Bereidingswijze

  • STAP 1: Eieren met zoete aardappel (in plakjes van 1cm) 10 minuten in ruim water hard koken.
  • STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en gaarbakken.
  • STAP 3: Roti Dési Masala (woksaus), het water, doperwten en paprika (in reepjes) toevoegen, omscheppen en 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
  • STAP 4: De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) en de zoete aardappel toevoegen.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Surinaamse Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met Sandhia’s Roti.

Variatietip: Varieer de kip met visfilet voor een lekker masala visgerecht.  

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Resi 12 maart 2025
5/5
Instant noodles top, kip masala top, trassie top, nasi top, bami top, madam jeanette top, roti top, pinda sambel top, moksie speciaal top. Top merk ❤️😋🤣
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Sandhia's Roti met dési masala
  • STAP 1: Eieren met zoete aardappel (in plakjes van 1cm) 10 minuten in ruim water hard koken. 
  • STAP 2:  5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en gaarbakken. 
  • STAP 3: Roti Dési Masala (woksaus), het water, doperwten en paprika (in reepjes) toevoegen, omscheppen en 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. 
  • STAP 4: De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) en de zoete aardappel toevoegen.
Ingrediënten
- 4 eieren - 1 kleine (circa 200 gr) zoete aardappel - Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie - 400 gram kipfilet - 1 ui - 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus) - 1 kop (150 ml) water - 50 gr doperwten (diepvries) - 1 kleine rode paprika - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie