Sandhia's Roti met dési masala
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 kleine (circa 200 gr) zoete aardappel
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 400 gram kipfilet
- 1 ui
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- 1 kop (150 ml) water
- 50 gr doperwten (diepvries)
- 1 kleine rode paprika
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren met zoete aardappel (in plakjes van 1cm) 10 minuten in ruim water hard koken.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet (in blokjes) en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en gaarbakken.
- STAP 3: Roti Dési Masala (woksaus), het water, doperwten en paprika (in reepjes) toevoegen, omscheppen en 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 4: De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) en de zoete aardappel toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/