RotiChoti Ketjap Kip

Home Recepten
RotiChoti Ketjap Kip

Bereidingswijze

  • STAP 1: Olie verhitten, uien (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Vlees (in reepjes) toevoegen, omscheppen en enkele minuten op matig vuur met deksel op de pan bakken.
  • STAP 3: Voeg Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, pimentpoeder, Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes), Madam Jeanette peper en Ketjap Trafasie toe. Omscheppen, het water toevoegen en enkele minuten met deksel op de pan op matig vuur bakken. Af en toe omscheppen en circa 15 minuten laten pruttelen.
  • STAP 4: RotiChoti opwarmen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking, leg er een blad ijsbergsla op, verdeel het vlees en jus erover.

TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Eventueel sesamzaad over het vlees strooien en RotiChoti omvouwen, zoals aangegeven in de kookvideo.

Variatietip: Varieer de kip met vlees naar voorkeur.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Corina 18 november 2024
5/5
Gek op de roll-up rotichoti smash en de noodles 😋
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
RotiChoti Ketjap Kip
  • STAP 1: Olie verhitten, uien (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 2: Vlees (in reepjes) toevoegen, omscheppen en enkele minuten op matig vuur met deksel op de pan bakken.
  • STAP 3: Voeg Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, pimentpoeder, Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes), Madam Jeanette peper en Ketjap Trafasie toe. Omscheppen, het water toevoegen en enkele minuten met deksel op de pan op matig vuur bakken. Af en toe omscheppen en circa 15 minuten laten pruttelen.
  • STAP 4: RotiChoti opwarmen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking, leg er een blad ijsbergsla op, verdeel het vlees en jus erover.
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie - 2 uien - 4 teentjes knoflook - 800 gr kippendijenfilet - 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie - 4 tl tomatenpuree - 1 tl pimentpoeder - 1 tl Trassie Trafasie - 2 tomaten - plakje Madam Jeanette peper - 3 el Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap) - 75 ml water - 1 pak Sandhia's Roti of Sandhia’s Roti Mini of Roti Choti - 1 krop ijsbergsla
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie