RotiChoti Ketjap Kip
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 800 gr kippendijenfilet
- 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie
- 4 tl tomatenpuree
- 1 tl pimentpoeder
- 1 tl Trassie Trafasie
- 2 tomaten
- plakje Madam Jeanette peper
- 3 el Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap)
- 75 ml water
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 1 krop ijsbergsla
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, uien (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Vlees (in reepjes) toevoegen, omscheppen en enkele minuten op matig vuur met deksel op de pan bakken.
- STAP 3: Voeg Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, pimentpoeder, Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes), Madam Jeanette peper en Ketjap Trafasie toe. Omscheppen, het water toevoegen en enkele minuten met deksel op de pan op matig vuur bakken. Af en toe omscheppen en circa 15 minuten laten pruttelen.
- STAP 4: RotiChoti opwarmen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking, leg er een blad ijsbergsla op, verdeel het vlees en jus erover.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/