Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Home Recepten
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn...

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Serveertip: Heerlijk met stokbrood; garneer met selderij of bieslook. Gebruik als verfrisser Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink).

Variatietip: Varieer de tonijn eens met zalm en de halvanaise met roomkaas.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
T. Smeer 4 december 2023
5/5
Een heerlijk gevuld kookboek vol met rijkelijke recepten en kookvideo's per recept via zo'n QR-code. Snap niet dat dit kookboek in de toplijsten van kookboeken te vinden is, volgen s mij allemaal 1 grote vriendjespolitiek! Als ik dit boek vergelijk, met alle andere kookboeken, is deze effectief en extreem dik gevuld met enkel recepten voor een lage prijs. Ze vullen tegenwoordig kookboeken op met lappen tekst, waardoor ze dik lijken, dit kookboek is gewoon ouderwets goed, eerlijk en tig recepten per menu soort. Verdiend meer aandacht mensen ...
Corne 16 mei 2023
5/5
Goedendag. Een review van 5 sterren is op zijn plaats. Prijs erg laag, voor zo'n dik boek met alleen maar recepten. Niet zo'n typisch boek, die voor 70% gevuld is met onzin verhale n. Gewoon 99,9% recepten en een leuk verhaal van de familie. Aanrader! ...
Saartje 29 maart 2023
5/5
Het kookboek Sandhia's Recepten Deel 6 beoordeel ik met een 10 uit 10. Erg dik, scherp geprijsd, waar voor je geld: Alleen maar recepten, niet onnodig gevuld met verhalen, en bij ieder recept een kookvideo die je via een QR-code rechtstreeks kan benaderen. Vooral dit laatste is voor een hobby kok fijn, als je toch nog twijfelt over bepaalde zaken! ...
Rich 22 januari 2023
5/5
We kopen ieder jaar wel 5 - 10 kookboeken. Die van jullie hebben we met kerst cadeau gekregen van onze dochter: een beoordeling van zeker wel 10 sterren. Kleurrijk, niet gevuld met teveel on zin verhalen, erg dik, ieder recept een handige kookvideo, en per gang ENORM vele keuzes die je wederom inspireren je eigen creaties eens op een andere manier te maken. Wij zijn fan! Waar kunnen we delen 1,2,3,4 en 5 kopen? ...
Cali 27 december 2022
5/5
Heerlijk dik kookboek met alleen maar recepten. Niet opgevuld met onnodige verhalen, en voor een zeer nette prijs. Aanrader als je op makkelijke wijze recepten wilt maken en ook nog van iede r recept een kookvideo beschikbaar. ...
Melline 7 juni 2022
5/5
Nou wij hebben dit weekend gek gedaan. De Eksi Koekoe met amandel gemaakt, maar in het midden gevuld met echte verse amandelspijs! Gebruik het Eksi recept en om verse amandelspijs kijken op Rutgerbakt, bedankt me later maar.😋 ...
Rania a 6 augustus 2021
5/5
Mijn favo su recept blijft Spaghetti met allerlei kip recepten van jullie en heerlijke bara ongevuld of gevuld, net waar ik zin in heb. Al deze recepten via jullie en uitstekend! 😋
Harm 30 juli 2021
5/5
Die turkse broodjes vers van de toerkse bakkert gevuld met jullie vlees recepten is me een posje goddelijk 👌
Anoniem 3 mei 2023
5/5
MEGA!!!!! Roti Chicken Popcorn (roti met krokante spicy kip) 🐔🐔🐔🐔🐔
Fan 7 oktober 2021
5/5
Spicy recepten zijn de beste! Gebruik jullie recepten altijd als basis ❤️
Trof 6 juni 2022
5/5
Pizza pollo masala heeft ons op ideeen gebracht. Maken nu vaak de Masala variant, en dan de tonijn erop die je eigenlijk gebruikt voor visbroodjes, wat een zaligmakend recept.
Nala 1 april 2025
5/5
Bruine bonen met vega gehaktballetjes hmmmm faja lobi heeft het recept check hem via de zoekbutton. Fijn al die kookvideo's ook 😋
Goedele 31 maart 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐
sandra 28 maart 2025
5/5
Gestoomde recepten en de vispakketjes zijn echt top recepten, de kookvideo's werken zo fijn. Geen ervaring in de keuken? Faja Lobi helpt jou! Recepten zijn punctueel uitgelegd, allemaal hand higheidjes in de recepten. Helemaal tevreden❤️ ...
Koos 27 maart 2025
5/5
top producten
Gina 26 maart 2025
5/5
De heerlijkste en lekkerste! jullie masala zoals oma die vroeger maakte, mooie tijden, je waardeert ze met de dag als je ouder wordt ❤️🤗
Gloria 25 maart 2025
5/5
De pastei recepten zijn echt insane 🤗
Niska 24 maart 2025
5/5
Instant noodles lekker moksie metie moksie speciaal pindakaas pinda sambel madam jeanette oooooh mijn favorieten! ❤️😍
Albert 22 maart 2025
5/5
Veel lekkere producten in de box met het kookboek. We gaan er veel uit koken, en weer nieuwe dingen proberen
Quinton 20 maart 2025
5/5
Overweldigende kookvideo's. Handig en snel!
Koekie 18 maart 2025
5/5
Carbonara Trafasie mensen. Probeer het eens uit! Chicken Trafasie instant noodles bij mijn jumbo en plus tegenwoordig op het schap joh😋
herman 17 maart 2025
5/5
herres bij herman & co met faja lobiiii 💪💪💪
KJ 14 maart 2025
5/5
the best Ramen in town! Dit recept: Ramen Trafasie Restaurant style ❤️😍
Roese 13 maart 2025
5/5
Heerlijk zo
Resi 12 maart 2025
5/5
Instant noodles top, kip masala top, trassie top, nasi top, bami top, madam jeanette top, roti top, pinda sambel top, moksie speciaal top. Top merk ❤️😋🤣
Amber essen 11 maart 2025
5/5
Beste trafasie ooit! Alle sauzen zijn heerlijk
Sofie 11 maart 2025
5/5
⭐⭐⭐⭐⭐ echt een merk voor de hele familie, om blij van te worden! Onze favoriet: Moksie alesie met Roast Red Pork kip, en saté uit de oven.
AA 7 maart 2025
5/5
Heerlijke producten!
mendy 6 maart 2025
5/5
10 sterren. Duidelijke recepten. Duidelijke kookvideo's!
AA 5 maart 2025
5/5
De allerlekkerste spullen

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

1. Voorbereiding:

Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat

2. Paprika Trafasie:

Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Ingrediënten
- 1 blik (180 gram) tonijn in olijfolie - 1gele en 1 rode paprika - 2 ansjovisfilets in olie - 1 th kappertjes - 50 gr halvanaise of fritessaus - 1 tl Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) - 1 tl Faja Lobi Knoflook Trafasie (vers gehakt) - stokbrood - zout
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie