👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Halloween menu 2024: griezelig lekker

Halloween is de perfecte gelegenheid om een tafel vol heerlijk griezelige gerechten te serveren. Bereid je voor op een avond vol spanning en verrassingen met een van onze drie speciale Halloweenmenu's. We hebben maar liefst drie complete menu’s samengesteld, zodat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Combineer naar hartenlust een voorgerecht uit het ene menu met een hoofdgerecht uit het andere. Deze week draait volledig om deze traditionele feestdag op 31 oktober. Klik hier voor het menu: Happy Halloween!

Heerlijke gruwelijke voorgerechten

Halloween staat bekend om zijn angstaanjagende decoraties, en wij spelen daar graag op in, zonder al te veel schrik aan te jagen. Onze voorgerechten zien er prachtig uit en smaken nog beter! Zo biedt Menu 1 een zeer populair voorgerecht: Chicken Trafasie, een familiefavoriet die je tafelgasten versteld zal doen staan. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voorgerecht uit Menu 2 of Menu 3, afhankelijk van je smaak.

Hoofdgerechten vol spanning

Verhoog de spanning van je Halloweenavond met een spectaculair hoofdgerecht. Kies je voor de geliefde Patatje Oorlog Trafasie of ga je voor de Smash Sandhia's Roti Mini? Als je meer zin hebt in een burger, is de Crispy Chicken Burger een geweldige keuze. Geniet de hele week van ons Halloweenmenu en zet elke dag een feestmaal op tafel.

Onweerstaanbare desserts als afsluiter

Een Halloweenfeest is niet compleet zonder een heerlijk dessert. Elk van onze drie menu’s sluit af met onweerstaanbare zoetigheden. Denk aan de Evergreen Shake of de kleurrijke Sandhia's Rainbow Cupcakes. De Melon Passiegeade is ook een aanrader voor een kleurrijk einde van je maaltijd.

Vergeet niet om je tafel feestelijk aan te kleden met uitgeholde pompoenen, oranje servetten, druipkaarsen en griezelige decoraties. Happy Halloween!

Halloween menu 2024: griezelig lekker

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie