Melon Passiegeade (luxe gezond fruit dessert)

Home Recepten
Melon Passiegeade (luxe gezond fruit dessert)

Bereidingswijze

Het vruchtvlees met pit met een eetlepel uit de passievrucht scheppen en in een pan met 8 eetlepels Orgeade Trafasie 1 ½ minuut opwarmen tot een gladde passiesaus.
De ene helft van de meloen in blokjes snijden, steek met een bolletjesteker bolletjes uit het vruchtvlees van de andere helft.

Serveertip: Verdeel de meloen en de mandarijn over 4 borden en schenk de passiesaus erover.

Variatietip: Ook lekker met bolletjes vanille ijs. Varieer de gele en rode meloen met cantaloupe- en galia meloen.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Walien 6 maart 2024
5/5
Kookboek vol met allerlei recepten voor elk menu die je maar zoekt. En wil je toch een kookvideo? Dan scan je de QR-code, ongekend! Erg blij mee en heel luxe verpakt.
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Melon Passiegeade (luxe gezond fruit dessert)

Het vruchtvlees met pit met een eetlepel uit de passievrucht scheppen en in een pan met 8 eetlepels Orgeade Trafasie 1 ½ minuut opwarmen tot een gladde passiesaus.
De ene helft van de meloen in blokjes snijden, steek met een bolletjesteker bolletjes uit het vruchtvlees van de andere helft.

Ingrediënten
- 1 fles (700ml) Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop  met amandelsmaak) - 4 stuks verse passievruchten - 1 kg gele meloen - 1 kg rode meloen - 1 kleine blik (312 gram) mandarijn of ananas
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie