Mastana Cocktail (amandelcocktail met Bacardi rum)

Home Recepten
Mastana Cocktail (amandelcocktail met Bacardi rum)

Bereidingswijze

1. Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

2. Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten, behalve de rum, in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden; op het laatste moment de rum toevoegen en meemixen.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Serveertip: Serveren in een luxe coupe glas met rietjes. Garneer met schijfjes sinasappel.

Variatietip: Varieer de Orgeade Trafasie eens met Orgeade-Kokos Trafasie voor een fijne kokossmaak. Voor meer smaakvariaties varieer met de volgende Faja Lobi siropen: Su Su / Dawet Trafasie, Markoeza Trafasie, Cherry Bouquet Trafasie , Green Punch Trafasie, Ginger Trafasie, Kola Trafasie

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Naomi 4 december 2023
5/5
Dit weekend de kip masala durum gemaakt, insane. Te lekker, te sappig, te smaakvol. Fijne recepten, goed uitgelegd en de kookvideo haalt iedere onzekerheid bij je weg! Fan en klant voor het leven ❤️ ...
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Mastana Cocktail (amandelcocktail met Bacardi rum)

1. Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

2. Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten, behalve de rum, in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden; op het laatste moment de rum toevoegen en meemixen.
De cocktail na bereiden direct consumeren.

Ingrediënten
- 150 ml melk (halfvolle) - 100 ml Bacardi rum - 200 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) - 1 ei - 50 ml condensmelk - Crushed ijs
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie