Mastana Cocktail (amandelcocktail met Bacardi rum)

Techniek: Mixen Aantal personen: 2 personen Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Mastana Cocktail (amandelcocktail met Bacardi rum)

Bereidingswijze

1. Crushed ijs:

Vul de blender met twee handjesvol ijs en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet vervolgens het water af voor een perfecte crushed ijs.

2. Cocktail:

Voeg alle overige ingrediënten, behalve de rum, in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden; op het laatste moment de rum toevoegen en meemixen.
De cocktail na bereiden direct consumeren.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/