Geroosterde kippenbouten

Home Recepten
Geroosterde kippenbouten

Bereidingswijze

  • STAP 1: Moksie Metie Trafasie (marinade) over de kippenbouten verdelen, voeg mandarijn (uitgeperst) hieraan toe en schep het om.
  • STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden gaar.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Moksie Metie en Kookvideo's

Serveertip: Serveren met o.a. Sandhia's nasi 

Variatietip: Marineer het vlees eens met Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Onna 15 mei 2024
5/5
Ovenkip voor Surinaamse Nasi en Bami, Roti Vega Kip (populairst vegetarisch gerecht van Nederland), Moksie Speciaal (Surinaamse geroosterde kip uit de oven). Onze 3 favorieten❤️
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Geroosterde kippenbouten
  • STAP 1: Moksie Metie Trafasie (marinade) over de kippenbouten verdelen, voeg mandarijn (uitgeperst) hieraan toe en schep het om. 
  • STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of een nacht van tevoren.
  • STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
  • STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden gaar.
Ingrediënten
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Metie Trafasie (vers bereide marinade) - 4 kippenbouten (elk in drieën verdelen) - 1 mandarijn
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie