Geroosterde kippenbouten
Techniek: Roosteren
Aantal personen: 6 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Metie Trafasie (vers bereide marinade)
- 4 kippenbouten (elk in drieën verdelen)
- 1 mandarijn
Bereidingswijze
- STAP 1: Moksie Metie Trafasie (marinade) over de kippenbouten verdelen, voeg mandarijn (uitgeperst) hieraan toe en schep het om.
- STAP 2: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of een nacht van tevoren.
- STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
- STAP 4: Rooster het 20-25 minuten in de oven op 200 graden gaar.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/