Aardappel met Peultjes (aardapel en peultjes met masala)

Home Recepten
Aardappel met Peultjes (aardapel en peultjes met masala...

Bereidingswijze

1. Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Aardappelen schillen en in dunne plakjes snijden. Olie verhitten, de aardappelen hierin lichtbruin bakken en daarna afscheppen. Ui, knoflook, peper lichtbruin fruiten vervolgens de reeds bereide aardappelen, tomatenpuree, de Kip in Masala (marinade), komijn en de peultjes hieraan toevoegen, het geheel goed omscheppen en enkele minuten roerbakken; tenslotte het water toevoegen en 20 minuten laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.

Serveertip: Serveren met Sandhia's rijst, Surinaams Puntje.

Variatietip: Gebruik eens Kouseband in plaats van peultjes.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Monica Dekker 21 januari 2022
5/5
Zo lekker komt ook door die aardappel sticks. Super!!!😋
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Aardappel met Peultjes (aardapel en peultjes met masala)

1. Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Aardappelen schillen en in dunne plakjes snijden. Olie verhitten, de aardappelen hierin lichtbruin bakken en daarna afscheppen. Ui, knoflook, peper lichtbruin fruiten vervolgens de reeds bereide aardappelen, tomatenpuree, de Kip in Masala (marinade), komijn en de peultjes hieraan toevoegen, het geheel goed omscheppen en enkele minuten roerbakken; tenslotte het water toevoegen en 20 minuten laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.

Ingrediënten
- 2 eetlepels Faja Lobi Kip Masala (vers bereide marinade) - 1/2 stuk Madam Jeanette peper - 2 middelgrote aardappelen - 1/4 ui - mespunt gemalen komijnzaad - 1 1/2 kopje water - 60 gram peultjes - 8 eetlepels olie - 1/2 theelepel tomatenpuree - zout - 2 teentjes knoflook
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie