Ponche Mango Trafasie

Home Recepten
Ponche Mango Trafasie

Bereidingswijze

ong>TIP: Bekijk onze nieuwste Kookvideo's.

Serveertip: Serveren in een tulpglas, garneer met plakjes mango.

Variatietip: Serveer eens in amuseglazen als welkomstdrank voor je gasten. Voeg een plakje ananas en/of Havana Club (bruine rum) naar smaak toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Jill 18 januari 2021
5/5
Amaretto Fruit Cake gemaakt maar de Amaretto vervangen voor PONCHE CARIBE PISTACHIO, was hmmmmm
Plaats recensie

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ponche Mango Trafasie

ong>TIP: Bekijk onze nieuwste Kookvideo's.

Ingrediënten
- 1 grote rijpe mango (geschild en ingevroren) - 200 ml magere yoghurt - 100 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (échte Sandhia's amandelsiroop) - 1 bolletje vanille ijs - 200 ml sinaasappelsap - enkele draadjes saffraan
FAJA LOBI Chicken Trafasie
FAJA LOBI Platbrood Trafasie 250 gr
Dubbel feest!
Ga naar mijn laatste sessie