Het geheim van Surinaamse Bami...!
Gebruikte pasta: In de Surinaamse keuken wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten pasta zoals mie, tjauw min (dunne Chinese eiermie) of spaghetti als alternatief van de Surinaamse mie; aangezien de Surinaamse mie, die dun en extra geel van kleur is, in Nederland niet verkrijgbaar is wordt als alternatief spaghetti gebruikt.
Javaanse kruiding: Voor de kruiding maken wij gebruik van de geheimen uit onze familiekeuken, zo worden de samengestelde kruiden 4-6 weken vooraf gerijpt voor de beste smaak; in onze familiekeuken gaan we nog een stap verder door gebruik te maken van allergeen- en glutenvrije kruiden. De eçhte Javaanse trassie trafasie is in Surinaamse bami een onmisbare finishing touch, nog sterker trassie trafasie wordt in nagenoeg alle gerechten gebruikt voor net de juiste finishing touch.
Garnering: Als garnering wordt Surinaams Zuurgoed gebruikt, een ongeëvenaarde tafelzuur de moeite waard om het snel te proeven. Surinaamse bami is heerlijk met o.a. Moksie Metie, Kasripo Kip!
• RECEPTEN SURINAAMSE BAMI: https://fajalobi.nl/b/ip
• WAAR TE KOOP: https://fajalobi.nl/b/fk
Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.