👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Wat eten we vandaag...? Hapdag!

Vandaag is het Hapdag, een dag die volledig in het teken staat van heerlijke, knapperige en sappige vleesbroodjes! Wij hebben veel verschillende vleesbroodjesvarianten die je smaakpapillen zullen verrassen en je eetervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu houdt van pittig, mild, kruidig of zoet, er is voor ieder wat wils. Ontdek daarom hier welke heerlijke varianten wij voor je klaar hebben staan.

Meer dan genoeg varianten

Onze klassieke vleesbroodjes zijn een ware smaakexplosie. Gemaakt met sappig gehakt, perfect gekruid en verpakt in een goudbruin, knapperig deeg, zijn deze broodjes een onmisbare lekkernij voor elke snackliefhebber. De combinatie van malse vulling en krokant deeg maakt het elke keer weer een feestje om in te bijten.

Vleesbroodjes Trafasie

Ontdek de heerlijke vleesbroodjes Trafasie, een smakelijke combinatie van kruiden en vlees, perfect als snack of onderdeel van een maaltijd.

Play vleesbroodjes Trafasie

Mini vleesbroodjes

Geniet van deze verrukkelijke mini vleesbroodjes, ideaal voor feestjes of als tussendoortje, boordevol smaak en eenvoudig te maken.

Play mini vleesbroodjes

Vleesbroodjes met geroosterde duo aardappels

Probeer de vleesbroodjes gecombineerd met geroosterde duo aardappels, een heerlijke en voedzame maaltijd die het hele gezin laat genieten.

Play vleesbroodjes gecombineerd met geroosterde duo aardappels

Wellington Vleesbroodje Trafasie

Ontdek de Surinaamse twist op de klassieke Beef Wellington met dit Wellington vleesbroodje Trafasie, een luxe gerecht vol rijke smaken en perfect voor speciale gelegenheden.

Play Wellington vleesbroodje Trafasie

Vegetarische varianten

Natuurlijk vergeten we onze vegetarische vrienden niet. We bieden ook heerlijke vegetarische broodjes gevuld met een mix van groenten en specerijen die net zo smaakvol zijn als de echte vleesbroodjes. Deze broodjes zijn een perfecte keuze voor iedereen die van heerlijke snacks houdt zonder vlees te eten.

Creatief zijn en combineren maar…

Wij houden ervan om creatief te zijn in de keuken. Daarom moedigen we je aan om je eigen draai te geven aan onze vleesbroodjes. Voeg je favoriete ingrediënten toe, experimenteer met verschillende kruiden en maak je eigen unieke versie. Deel je creaties met ons en wie weet, misschien zie je jouw recept terug op onze website!

Wat eten we vandaag...? Hapdag!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie