👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Iedere week een verrassend menu met ‘de restaurantkaart van de week’

Vind je het lastig om iedere week wat lekkers en gezonds klaar te maken? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Bij ons vind je namelijk iedere week een nieuw menu op deze pagina.

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Het liefste een snelle maaltijd die nog gezond is natuurlijk. Als je op zoek bent naar een weekmenu dat hierbij past, dan zit je hier goed. Ons weekmenu zorgt ervoor dat jij na een lange werkdag snel, eenvoudig en toch gevarieerd kunt eten. Bij ons kun je eenvoudig kiezen uit verschillende categorieën, zoals deze week op tafel, snelle recepten voor na het werk, gezonde recepten of verras me. Kies waar je op dat moment zin in hebt (en tijd voor hebt) en starten maar.

Iedere week een verrassend nieuw menu

Stel je voor: elke week een verrassend nieuw menu, rechtstreeks uit de veelzijdige Surinaamse keuken, dat je thuis kunt uitproberen. Klinkt dat niet als een culinaire droom? Bij Faja Lobi wordt deze droom werkelijkheid met onze 'Wat eten we vandaag' pagina. Elke week kun je een nieuw, smaakvol menu ontdekken en proberen. Maar wat als we deze ervaring nog leuker en interactiever maken? Lees verder en laat je inspireren!

Wat maakt 'Wat eten we vandaag' zo bijzonder?

Faja Lobi is niet zomaar een receptensite; het is een ontdekkingsreis door de rijke Surinaamse keuken. Elke week biedt de 'Wat eten we vandaag' pagina een nieuw menu, samengesteld uit authentieke en verrukkelijke recepten. Dit zorgt niet alleen voor variatie in je maaltijden, maar laat je ook kennismaken met nieuwe smaken en kooktechnieken.

Stel je eigen restaurantkaart van de week samen

Het is natuurlijk leuk om iedere dag in de keuken te staan, maar je kunt het nog leuker maken. Je kunt voor jezelf namelijk variëren. Als je een keer geen inspiratie hebt om te koken, dan kan dit jou zeker helpen:

  • Kies een thema voor iedere week, en pas je eten daar dan op aan. Je kunt denken aan vegetarische verrassingen, of familiefavorieten.
  • Betrek je vrienden en familie bij het koken en organiseer een unieke kookervaring voor jong en oud. Iedereen kan zijn eigen twist aan het menu geven en dan proeven maar!
  • Organiseer een kookworkshop, dan kun je nieuwe technieken eigen maken en tegelijkertijd een lekkere maaltijd op tafel zetten voor het hele gezin.
  • Introduceer elke week een nieuw ingrediënt of specerij uit de Surinaamse keuken en leg uit hoe het wordt gebruikt in de gerechten van die week.
  • Maak het menu kindvriendelijk door elke week een speciaal gerecht op te nemen dat eenvoudig en leuk is voor kinderen om te maken en te eten. Betrek de kleintjes bij het koken en laat ze kennismaken met nieuwe smaken op een speelse manier.

Laat je inspireren door de ‘Wat eten we vandaag’ pagina en begin je smakelijk ontdekkingsreis!

Iedere week een verrassend menu met ‘de restaurantkaart van de week’

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie