👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Mogen wij je verrassen met een recept?

Als je graag verrast wordt, dan hebben wij de beste verrassing van de dag voor jou. Wij willen je namelijk kennis laten maken met de functie ‘verrassen met een recept’. Natuurlijk wil jij deze nieuwste functie ook snel ontdekken, lees daarom snel verder.

Nieuwe smaken en recepten ontdekken

Iedere dag sta je in de keuken, maar soms heb je geen inspiratie. Je vraagt jezelf af wat je vandaag de dag weer klaar moet maken, helaas is de inspiratie even weg. Maar geen zorgen meer, want vanaf nu heb je de `Verras me´ knop. Met slechts één druk op de knop dompel je jezelf onder in een wereld van nieuwe smaken en creatieve culinaire mogelijkheden. Koken is nog nooit zo leuk en verrassend geweest.

Wat is de "Verras me" knop?

Op onze website vind jij de `verras me´ knop. Dit is onze nieuwste functie die je met één druk op de knop een willekeurig recept laat zien. Dit is natuurlijk ideaal voor iedereen die houdt van koken, maar soms moeite heeft om te kiezen wat hij of zij klaar gaat maken. Of dat je nu een doorgewinterde chef bent of nog een beginnende kok, de "verras me" knop zorgt altijd voor verrassing en avontuur in jouw keuken.

Hoe werkt het?

We leggen je nog even kort uit hoe de ‘verras me’ knop precies werkt. Wij vinden het erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk en hopen dat jij dat ook zo gaat ervaren. Deze stappen moet je doorlopen om ook snel verrast te worden:

  • Bezoek onze website.
  • Ga naar onze receptenpagina.
  • Kies dan ‘verras me’ en druk op de knop.
  • Het systeem laat een willekeurig recept zien.
  • Binnen een paar seconden krijg je het recept op je scherm te zien, dit is inclusief ingrediëntenlijst, bereidingswijze en met foto’s.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen dat je de ingrediënten snel in huis hebt en dan kun je beginnen om dit heerlijke gerecht te bereiden!

Houd je van koken? Ga het avontuur aan

Iedereen wordt toch graag verrast? Zie het als een extra voordeel, want dankzij de ‘verras me’ knop hoef je niet meer zelf te bedenken wat je gaat eten. Laat je verrassen en gebruik vandaag nog deze knop om met deze fantastische functie kennis te maken!

Mogen wij je verrassen met een recept?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie