👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Koken met BN'ers, wie vind je de leukste?

Droom je er altijd al van om met een BN’er te mogen koken? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou. Steeds meer Bekende Nederlanders betreden het culinaire podium en met groot succes. Wij brengen daarom graag een vleugje glamour en vermaak naar je keuken, dit doen we met onze serie: "Koken met BN'ers". Een unieke combinatie van de passie voor koken met de charmes en persoonlijkheden van Nederlandse beroemdheden. Moeilijk kiezen toch wie jij nu het leukste vindt?

BN’ers die met en voor jou koken

Natuurlijk kom je snel een kijkje nemen welke BN’ers al een video hebben gedeeld om samen met jou te mogen koken. Zo maakt Dave Roelvink heerlijke bami trafasie met kasripo kip klaar en Louise Latooy (de moeder van Gio) maakt onze lekkere spaghetti met saté trafasie klaar. Ben je  benieuwd wat de moeder van Enzo Knol klaarmaakt? Neem dan snel een kijkje bij onze video’s.

Laat je inspireren

De serie "Koken met BN'ers" zorgt voor heerlijke recepten en een bron van inspiratie en entertainment. Het is de beste manier om nieuwe gerechten te ontdekken en te leren van Bekende Nederlanders. Er is altijd genoeg te leren over het koken, dus waar wacht je nog op?

Laat je inspireren door de leukste kookvideo's met jouw favoriete BN'ers en ontdek welke gerechten zij tevoorschijn toveren. Laat je inspireren, doe mee, lach mee, en wie weet ontdek je een nieuwe favoriete maaltijd om zelf te bereiden.

Heel veel plezier met koken!

Koken met BN'ers, wie vind je de leukste?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie