👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Hot summer met jouw favoriete sambal

De zomer is in volle gang, de zon schijnt meestal volop en de temperaturen stijgen. Dan wil je toch ook heerlijk genieten van geweldige gerechten met een beetje sambal? Maar niet zomaar een sambal. Nee, we hebben het over de onweerstaanbare Faja Lobi Madam Jeanette Sambal. Zeer geschikt voor de echte waaghalzen onder ons, dus bereid je maar voor op een smaakexplosie die je zomer naar een hoger niveau tilt.

Een zomerse smaakexplosie voor jou en je gasten

Stel je voor: je zit op het strand, een fris briesje blaast door je haren, en je neemt een hap van je favoriete gerecht, op smaak gebracht met deze pittige sambal. Het is alsof de zon een dansje doet op je tong, dit wil jij toch ook zelf ervaren? Met onze Faja Lobi Madam Jeanette Sambal komt dat helemaal goed. Deze sambal, gemaakt van de vurige Madam Jeanette peper, heeft precies de juiste balans tussen smaak en hitte.

Meer pit voor deze zomer

Waarom zou je deze zomer niet wat pit toevoegen aan je BBQ-avonden? Smeer een beetje Faja Lobi Madam Jeanette Sambal op je kippenvleugeltjes of meng het door je marinade voor een pittige twist. Maar vergeet dan zeker de klassiekers niet: een flinke lepel sambal in je nasi of bami goreng en je waant je in het verre oosten, al is het maar in je achtertuin.

Nog een gouden tip, want deze sambal is niet alleen voor de avondmaaltijden. Begin je dag met een kick door een beetje sambal toe te voegen aan je omelet of avocado toast. Of wat dacht je van een verrassend pittige dipsaus voor je zomerfruit? Het is als een tropische verrassing die je smaakpapillen wakker gaat schudden.

Nog meer twist…

Wat Faja Lobi Madam Jeanette Sambal zo bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Het is de James Bond onder de sambals: stijlvol, mysterieus en altijd klaar voor actie. Je kunt het overal bij gebruiken, zo ook bij een zomerse pasta met garnalen. Waarom niet? Een pittige cocktail met een sambal-randje? Durf te experimenteren en geniet nog meer van deze heerlijke momenten samen.

Afkoelen doe jij met stijl

Na al dat pittige genot moet je ook even afkoelen. Combineer daarom je hete hapjes met een verfrissend drankje. Een ijskoude mojito of een tropische smoothie werkt goed als tegenhanger van de vurige sambal. Zo houd je de balans en geniet je volop van de contrasten die de zomer te bieden heeft.

Dus waar wacht je nog op? Laat die hittegolf maar komen, jij bent er klaar voor met jouw favoriete sambal. Proost op een hete zomer vol smaak en plezier.

Laat je inspireren

 

Sandhia's tahoe/tofu

Ontdek de culinaire magie van Sandhia's tahoe/tofu. Een veelzijdige en eiwitrijke vleesvervanger is bij velen populair, voor zowel vegetariërs als liefhebbers van gezonde voeding. Of je nu kiest voor een pittige roerbakschotel, een smaakvolle curry of een frisse salade, tahoe/tofu is de beste basis.

Gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo

Proef de zomerse sensatie van gegrilde kipspiesjes met Madam Jeanette Honing-Mayo. Deze heerlijke combinatie van sappige, gegrilde kip en een romige honing-mayo met een pittige kick is een ware smaakexplosie. Ideaal voor BBQ-feestjes of een gezellige familiediner. De zoete honing verzacht de vurige hitte, waardoor elke hap een balans van zoet en pittig biedt. Maak je zomer compleet met deze onweerstaanbare kipspiesjes.

Rijst Madam Jeanette Masala

Ontdek de rijke smaken van Rijst Madam Jeanette Masala, een mild en romig masala-gerecht dat je smaakpapillen verwent. Deze heerlijke creatie combineert gekookte rijst met een fluweelzachte saus, subtiel gekruid met de unieke Madam Jeanette peper. Ideaal voor een gezellige familieavond of een diner met vrienden. Laat je verrassen door dit smaakvolle gerecht.

Madam Jeanette sambal met aardappel

Ontdek de verrukkelijke combinatie van Madam Jeanette sambal met aardappel. Deze smaakvolle creatie brengt de pittige, vurige hitte van de Madam Jeanette peper samen met zachte, gegaarde aardappelen. Ideaal als bijgerecht of als onderdeel van een hoofdmaaltijd, deze sambal met aardappel geeft elke maaltijd een spannende, pittige twist.

Salad Wanica met Madam Jeanette dressing

Proef de verfrissende en exotische Salad Wanica met Madam Jeanette dressing. Deze kleurrijke salade combineert knapperige verse groenten met een pittige, smaakvolle dressing gemaakt van de vurige Madam Jeanette peper. Laat je verrassen door de intense smaken en geniet van een salade die je zintuigen prikkelt en je smaakpapillen doet dansen.

RotiChoti Bites

Maak kennis met RotiChoti Bites, de beste snack voor elke gelegenheid. Deze heerlijke mini-roti’s zijn gevuld met een smaakvolle mix van kruiden en specerijen, geïnspireerd door authentieke Surinaamse smaken. Ideaal voor feestjes, borrels of als tussendoortje.  

Surinaamse eiersalade met roti

Ontdek de verrukkelijke Surinaamse eiersalade met roti. Deze smakelijke combinatie van romige eiersalade, verrijkt met Surinaamse kruiden en specerijen, vormt een harmonie met de zachte, verse roti. Ideaal voor lunch, brunch of als verrassend voorgerecht, deze eiersalade biedt een unieke twist op een klassieker.

Kijk hier voor meer inspirerende recepten

Hot summer met jouw favoriete sambal

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie