Milde bereidingswijze
Tips om Faja Lobi gerechten milder (naar eigen smaak) te bereiden::
1. Wokgerechten:
- Doseer minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product;
- Voeg naar smaak room, kokosmelk, gebakken uien, tomatenpuree of verse tomaat toe;
- Voeg naar wens verse groenten, maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.
2. Surinaamse Nasi en Bami:
- Doseer minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product;
- Voeg per portie van 5 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe;
- Voeg naar wens verse groenten, maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.
3. Bij alle gerechten:
- Gebruik als bijgerecht o.a. Zuurgoed Trafasie, Pinda Sambel Trafasie, Gebakken Banaan, tomaat (in plakjes gesneden), komkommer.
4. Voor minder zout smaak:
- Doseer met afgestreken (medium) eetlepels of voeg minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product toe;
- Voeg aan de te bereiden gerechten tomatenpuree, uien, verse tomaat of extra groenten toe.
Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.