BBQ topper v/d Week: Yangtori Speciaal
De temperatuur is goed en de zon schijnt regelmatig, want het is volop zomer. Daar hoort natuurlijk een barbecuefestijn bij. Heerlijk met zijn allen in de tuin of gezellig tijdens de vakantie op de camping. Een barbecue is bij uitstek ideaal om verbinding te creëren. Vooral als je de lekkerste gerechten op de barbecue maakt. Bijvoorbeeld de BBQ topper van de Week: Yangtori Speciaal.
Maak het speciaal
De meeste mensen barbecueën maar een of twee keer in de zomer. Dan is het wel zo leuk om er wat speciaals van te maken. Ben je iemand die elke week de barbecue aansteekt? In dat geval wil je wel eens wat anders dan hamburgers, speklappen of braadworsten. Het is heel simpel om het barbecueën anders aan te pakken. Alles draait namelijk om de gerechten. Dus maak je de BBQ topper van de Week dan weet je dat je helemaal goed zit. Yangtori Speciaal is een fantastisch gerecht dat je in tropische sferen brengt. Ideaal dus ook als het weer even wat minder is, maar je wel gaat barbecueën.
Lekker met Javaanse satésaus
We geven je er nog een leuke serveertip bij, namelijk Pinda Sambel. Deze Javaanse satésaus smaakt fantastisch bij Yangtori Speciaal, maar is ook heerlijk om met een stokbroodje in te dippen. Houd je van pikant? Voeg er een Madam Jeanette pepertje aan toe.
Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.