Recept v/d week: Javaanse gegrilde knoflook garnalen met nasi
Er zijn soms van die dagen dat je echt eens wilt uitpakken met lekker en luxe eten. Dit is een week waarop jij de dag kiest dat het showtime is. Het Recept van de Week is daar helemaal perfect voor. Maak deze Javaanse gegrilde knoflook garnalen met nasi maar eens en geniet van exclusieve smaken.
Schijnt de zon? Dan op de barbecue!
Je kan natuurlijk de grote garnalen zo bakken in de pan, maar het is veel leuker om de gamba’s op een spies te rijgen. Op de dag dat je dit Recept van de Week gaat maken, kijk je even naar buiten. Schijnt de zon volop of is de temperatuur aangenaam genoeg om in de tuin te zitten? Maak de spiesjes dan niet klaar in de grillpan, maar op de barbecue. Zo maak je er een zomers feestje van met een tropisch tintje.
Extra luxe gerecht
Het is naar net hoe groot je wilt uitpakken, maar als je het nog luxer wilt maken, dan kan dat natuurlijk. Bijvoorbeeld door van Javaanse gegrilde knoflook garnalen met nasi een extra luxe gerecht te maken. Hoe je dat doet? Door ook andere soorten seafood toe te voegen aan de gamba’s en er een super de luxe eetfestijn van te maken.
Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.