Tropische sparerib inspiratie...
Yes! De zon is vaker te zien. De barbecue gaat vaker aan. Een ideale tijd dus om tropische spareribs te maken die zo mals zijn dat het vlees van het bot afvalt. Om je wat variatie te bieden, hebben wij verschillende sparerib recepten samengesteld. Deze komen natuurlijk uit onze gepassioneerde familiekeuken en zijn een regelrechte hit. Wist je dat Spare Rib Express een tijdlang de ‘special’ malse spareribs met FAJA LOBI Moksie Metie Trafasie 360 ml op het menu heeft gehad? Zo is het ook lekker om spareribs in de lak te leggen met FAJA LOBI Moksie Speciaal Trafasie 360 ml. Dit zijn toch de producten achter het geheim van onze tropische sparerib recepten.
Ketjap sparerib met tajerblad en bakbanaan
Smaken verschillen, maar over een ding is iedereen het eens, de malsheid spat eraf als je onze sparerib recepten maakt. Bijvoorbeeld het recept voor Ketjap sparerib met tajerblad en bakbanaan. Naar keuze te bereiden op de barbecue of als het weer tegenzit gemakkelijk in de oven te grillen. De combinatie van ingrediënten maakt er bovendien een kleurrijk geheel van dat er uitziet als een tropisch feestje.
Sparerib Trafasie
Een smaakmaker van jewelste. Dat is Sparerib Trafasie als Sandhia’s variant op de bekende en befaamde Amerikaanse spareribs. Dit zijn spareribs, waarbij je bij het optillen van de rib al voelt dat het vlees er zo vanaf valt. Spareribs smaken nu eenmaal het beste als het vlees supermals bereid is, zoals onder de grill in de oven of langzaam garend op de barbecue. Wil je de ultieme malsheid en volste smaak ervaren? Zet de spareribs dan alvast een dag van tevoren in de speciale marinade.
Ketjap sparerib met Sandhia’s nasi
Spareribs kan je iedere week wel eten, maar dan is het ideaal dat je af en toe kan variëren. Dat is mogelijk door het volgende recept te maken, namelijk Ketjap sparerib met Sandhia’s Nasi. Dit kruidige gerecht smaakt het hele jaar in elk seizoen perfect. Het geheim van dit recept? Je gebruikt als alternatief voor vlees spareribs in dit geval kipkarbonade. Zo heb je de smaak van Ketjap sparerib in een andere variant.
Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.