Hoi Sin Saus
Hoi Sin Saus is een Chinese zoete pasta gemaakt van o.a. sojabonen, knoflook, rijstazijn, peper; deze bijzondere smaakmaker geeft aan vlees-, vis-, groente- en vegetarische gerechten een exclusieve Chinese smaak; het wordt vooral gebruikt voor het marineren, barbecueën of als roerbaksaus.
Hoi Sin Saus is verkrijgbaar bij alle Surinaamse-, Chinese- en Indische toko’s; het is na openen 3 maanden houdbaar in de koelkast.
De merken Mee Chun en Lee Kum Kee zijn de beste en worden om die reden het meest gebruikt.
Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.