Masterbeef: Surinaamse zoutvlees recepten
Surinaamse zoutvlees recepten met Masterbeef naar ieders smaak en voorkeur. Wij inspireren en verbinden graag met lekker eten. Daarom hebben wij voor jou een leuke samenstelling gemaakt met Masterbeef Sowtu Metie om heerlijke Surinaamse zoutvlees recepten te bereiden. Uiteraard op een manier die je gewend bent en dus met volop gemak en uitgebreide beschrijving voor de bereiding. Eerst laten wij je nog even nader kennismaken met wat Surinaamse zoutvlees ofwel Sowtu Metie van Masterbeef is.
Wat is Masterbeef Surinaamse zoutvlees?
Masterbeef is Surinaamse zoutvlees dat op authentieke wijze is bereid en ook wel bekend staat als Sowtu Metie of Carnisa. Zoutvlees is rundvlees dat gepekeld is met toevoeging van specerijen. Masterbeef is het beste Surinaamse zoutvlees dat tot stand is gekomen op basis van een speciaal zoutings- en rijpingsproces en met speciale Surinaamse ingrediënten als keukengeheim. Masterbeef onderscheidt zich wat dat betreft op meerdere gebieden, want er wordt alleen vlees gebruikt van stieren die daar speciaal voor geselecteerd zijn. Het Surinaamse zoutvlees van Masterbeef is beschikbaar in vacuümverpakking met keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 250 gram of 12,5 kilogram.
Surinaamse zoutvlees recepten: bereidingswijze Masterbeef
Het is belangrijk om Masterbeef Surinaamse zoutvlees eerst te koken voor verder gebruik om een recept te bereiden. Doe je dat niet dan is het vlees te zout. Je hoeft de Masterbeef alleen maar even tien tot dertig minuten te koken om het proces van ontzouting in gang te zetten. Daarna spoel je het vlees af met koud water en is het verder te gebruiken voor Surinaamse zoutvlees recepten door het vlees in blokjes of in dunne reepjes te snijden.
Surinaamse zoutvlees recepten: B.B.R. Masterbeef
Om maar meteen met een van de populaire Surinaamse zoutvlees recepten te beginnen, laten wij je kennismaken met B.B.R. Masterbeef. Dit is een van de Surinaamse zoutvlees gerechten die perfect combineren met bruine bonen en rijst. Je kan er groente aan toevoegen om de maaltijd extra gezond te maken, zoals sla of kousenband. Wil je het Surinaams zoutvlees recept nog wat extra’s mee geven? Je kan er ook gebakken banaan of zuurgoed bij serveren.
Masterbeef pastei met zoutvlees: ovengerecht
Er zijn vele manieren om Masterbeef te gebruiken voor Surinaamse zoutvlees recepten. Zo heb je onder meer de mogelijkheid om er een heerlijke pastei van bladerdeeg mee te vullen die je in de oven laat garen. Pastei Masterbeef is wat dat betreft ideaal om bij rijst te serveren en bevat groenten als ui, doperwten en kousenband of winterwortel naar keuze. Het is een goed vullend Surinaams zoutvlees gerecht, want ook aardappelen en eieren maken er onderdeel vanuit.
Surinaamse zoutvlees recept: Erwtensoep met Masterbeef
Ben je een liefhebber van soep en wil je graag gezond eten? Dan hebben wij een speciaal Surinaams zoutvlees recept beschikbaar, namelijk Erwtensoep met Masterbeef. Deze soep met zoutvlees is gemakkelijk klaar te maken en zit boordevol met groenten. Spliterwten vormen uiteraard de basis, maar andere groenten, zoals prei, winterwortels en knolselderij horen er ook bij.
Erg lekker: Pom Masterbeef Kippenbouten
Wij voorzien je graag van nog meer inspiratie met Surinaamse zoutvlees recepten en Pom Masterbeef Kippenbouten is een recept dat zeker niet mag ontbreken. Dit is een gerecht, waarbij je zoutvlees combineert met de smaak van kippenbouten. Het gerecht is overigens naar wens pittiger te maken om de smaakpupillen een extra boost te geven.
Er zijn nog veel meer lekkere Surinaamse zoutvlees recepten te bereiden met Masterbeef, zoals Zoutvlees Kouseband Krioro. Je kan er bovendien zelf eindeloos mee variëren door gerechten te maken met bijvoorbeeld bruine bonen, rijst, kip en kousenband.
Waar verkrijgbaar?
Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!