Carbonara Trafasie
Techniek: Koken, Roeren
Aantal personen: 1 persoon
Bereidingstijd: 6
Ingrediënten
- 2 eidooiers
- 2 el Parmezaanse kaas (geraspt)
- 1 tl zwarte peper
- 1 pak (65 gr) Faja Lobi Chicken Trafasie (noodles, kruiden, olie en peper)
- 75 gr bacon
- Scheutje olie
- Peterselie
Bereidingswijze
- STAP 1: Doe in een kom de eidooiers, Parmezaanse kaas, zwarte peper en de kruidenmix uit het Chicken Trafasie pakket (kruiden, olie en peper naar smaak) en meng dit tot een gladde Trafasie saus.
- STAP 2: Bak de bacon (in reepjes) in een pan met de olie op matig vuur tot het knapperig is, daarna vuur uitzetten.
- STAP 3: Doe de noodles in een kom, voeg 340 ml kokend water toe en laat het 3 minuten afgedekt staan. Deksel afhalen, roeren en afgieten. 7 eetlepels van het pastawater bewaren.
- STAP 4: Voeg de gekookte noodles (direct na het afgieten), het bewaarde pastawater en de Trafasie saus toe aan de bacon en meng dit goed. Daarna direct overscheppen en bestrooien met peterselie.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/