Roti Masala Ovenschotel
Techniek: Oven
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal
- 3 tl Trassie Trafasie
- 4 teentjes knoflook (fijn geperst)
- 2 tl komijn (heel geroosterd)
- 4 el zonnebloemolie
- 2 el honing
- 500 gr kippendijenfilet
- 2 rode uien
- 1 courgette
- 2 wortels
- 300 gr zoete aardappels (voorgekookte)
- 1 blik (400 gr) kikkererwten
Bereidingswijze
- STAP 1: Eén pot (360 ml) Roti Masala Speciaal (woksaus) mengen met Trassie Trafasie, knoflook, komijn, olie en de honing tot een marinade. Voeg 3 eetlepels van de marinade aan de kippendijenfilet (reepjes) toe, mengen en 5 minuten laten intrekken.
- STAP 2: Verdeel de rode uien (in blokjes), courgette (in plakjes), wortels (in blokjes), zoete aardappels (in ronde plakjes), kikkererwten (uitgelekt) en kippendijenfilet (gemarineerd) over de met bakpapier beklede bakplaat; schenk de overblijvende marinade erover en meng het met de groenten.
- STAP 3: Bak het in de voorverwarmde oven circa 30 minuten op 200 graden tot het vlees gaar is.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/