RotiChoti Roll-Up (met gehakt)
Techniek: Grillen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 500 gr kipgehakt
- 3 el Faja Lobi Javaanse Marinade Trafasie
- 2 el Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap)
- 1 ui
- 4 takjes selderij
- 1 ei
- 1 paprika
- 1 winterwortel
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- Eventueel geraspte kaas
- Sesamzaad
- Madam Jeanette Honing-Mayo Saus
Bereidingswijze
- STAP 1: Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Javaanse Marinade Trafasie, Ketjap Trafasie, ui (fijn gesnipperd), selderij, ei, paprika (in kleine stukjes) en winterwortel (fijn geraspt); kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
- STAP 2: RotiChoti opwarmen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Draai van het gehaktmengsel 4 ronde gehaktballen, verdeel per RotiChoti één gehaktbal en eventueel geraspte kaas naar smaak. Doormidden snijden en oprollen tot hoorntjes.
- STAP 4: Hoorntjes lichtelijk met olie besmeren, sesamzaad erover strooien en circa 10 minuten in de oven op 180 graden afbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/