Traybake Speciaal
Techniek: Oven
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal
- 3 tl Trassie Trafasie
- 4 teentjes knoflook
- 5 el zonnebloemolie
- 2 el honing
- 2 plakjes Madam Jeanette peper
- 300 gr worst
- 400 gr kippendijenfilet
- 1 bloemkool (kleine)
- 1 courgette
- 1 blik (400 gr) zwarte bonen
- 1 ui
- 300 gr krieltjes
- 300 gr zoete aardappels
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Eén pot (360 ml) Roti Masala Speciaal (woksaus) mengen met Trassie Trafasie, knoflook, olie, honing en Madam Jeanette peper tot een marinade. Voeg 6 eetlepels marinade aan de worst en kippendijenfilet (reepjes) toe, mengen en 5 minuten laten intrekken.
- STAP 2: Verdeel de bloemkool (roosjes), courgette (in plakjes), zwarte bonen, ui (in ringen), krieltjes en zoete aardappels (ronde plakjes) over de met bakpapier beklede bakplaat; schenk de overblijvende marinade erover en mengen met de groenten. Verdeel de worst en kippendijenfilet (gemarineerd) erover.
- STAP 3: Bak de traybake in de voorverwarmde oven circa 30 minuten op 200 graden tot het vlees gaar is.
- STAP 4: RotiChoti opwarmen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, plaats het in de bowlvorm en bak ca. 4 minuten in de oven tot mooie RotiChoti bowls (zie kookvideo). Vul de bowls met de traybake.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/