Loaded fries met RotiChoti
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 300 gr Aviko Frites (diepvries)
- 500 gr kipgehakt of half om half
- 2 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 ui
- 4 takjes selderij
- 1 ei
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 200 gr gemengde sla
- 1 rode ui (halve ringen)
- Madam Jeanette Honing-Mayo Saus
Bereidingswijze
- STAP 1: Bak of frituur de frites volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), ui (grof of fijn gesnipperd), selderij en het ei en goed mengen.
- STAP 3: Draai van het gehaktmengsel 4 ronde gehaktballen, haal de RotiChoti uit de verpakking en verdeel per RotiChoti één gehaktbal.
- STAP 4: Koekenpan verhitten en lichtelijk met olie besmeren, bak de RotiChoti aan de vleeszijde circa 2 minuten, omkeren en 1 minuut opwarmen; haal de RotiChoti uit de pan, verdeel de gemengde sla, rode ui, frites en Madam Jeanette Honing-Mayo Saus erover.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/