Sandhia’s Roti Mini met ketjap traybake
Techniek: Oven
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 3 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal
- 1 tl Trassie Trafasie
- 3 teentjes knoflook
- 3 el honing (of sweet chili sauce)
- 2 el Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap)
- 2 el sesamolie
- 4 el olijfolie extra
- 400 gr kippendijenfilet
- 750 gr broccoli
- 1 rode en 1 gele paprika (grote)
- 1 blik (400 gr) kidneybonen
- 2 uien
- 1 pak Sandhia’s Roti Mini of Sandhia's Roti of Roti Choti
- Saus naar keuze
Bereidingswijze
- STAP 1: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), Trassie Trafasie, knoflook, honing, Ketjap Trafasie, sesamolie en olijfolie in een kom toevoegen en mengen tot een marinade. Voeg 1½ eetlepel van de marinade aan de kip (in reepjes) toe, omscheppen en 5 minuten marineren.
- STAP 2: Verdeel de broccoli (in roosjes), paprika’s (in reepjes), kidneybonen (uitgelekt) en uien (in parten) over de met bakpapier beklede bakplaat; schenk de overgebleven marinade erover en goed mengen. Verdeel de gemarineerde kip erover.
- STAP 3: Bak de traybake 25-30 minuten in de oven op 200 graden tot de kip gaar is.
- STAP 4: Sandhia’s Roti Mini opwarmen, opvouwen tot hoorntjes en vullen met ketjap traybake.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/