Paratha Trafasie met curry chicken
Techniek: Oven
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Curry Trafasie
- 3 tl Trassie Trafasie
- 4 teentjes knoflook
- Handvol cashewnoten
- 4 el zonnebloemolie
- 200 gr haricot verts (4 minuten voorgekookt)
- 150 gr wortels (4 minuten voorgekookt)
- 300 gr krieltjes
- 300 gr zoete aardappels
- 4 stuks kipfilet
- Bakpapier
- Bindtouw
- 4 takjes selderij
- 1 pak Paratha Trafasie (smaakvol gekruide roti specialiteit)
- Faja Lobi Borreldip Trafasie
Bereidingswijze
- STAP 1: Een pot Roti Curry Trafasie (woksaus) in een grote kom schenken en mengen met Trassie Trafasie, knoflook, cashewnoten (gemalen) en de olie tot een marinade. Snijd de kipfilet gerasterd (3/4 diep, zoals aangegeven in de kookvideo).
- STAP 2: 5 eetlepels van de marinade apart zetten, aan de rest van de marinade toevoegen haricot verts, wortels, krieltjes, zoete aardappels en mengen..
- STAP 3: Maak 4 bootjesvormen met het bakpapier en het bindtouw. Verdeel de groenten hierin en leg er bovenop een stuk kipfilet, bestrijk de kip met de apart gezette marinade en laat 7 minuten intrekken; verdeel de selderij (gehakt) erover. Bak in de oven 20-25 minuten op 200 graden tot het gaar is.
- STAP 4: Paratha Trafasie vlak voor serveren opwarmen volgens gebruiksaanwijzing op verpakking.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/