Smash Sandhia's Roti Mini
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 500 gr kipgehakt of half om half
- 2 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 ui
- 4 takjes selderij
- 1 ei
- Zonnebloemolie
- 1 pak Sandhia’s Roti Mini of Sandhia's Roti of Roti Choti
- Cheddar cheese
- Sla, tomaat en augurken
Bereidingswijze
- STAP 1: Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix), ui (grof of fijn gesnipperd), selderij (in stukjes) en het ei; kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
- STAP 2: Draai van het gehaktmengsel 4 ronde gehaktballen, verdeel per Sandhia’s Roti Mini één gehaktbal.
- STAP 3: Koekenpan verhitten en lichtelijk met olie besmeren, bak Sandhia’s Roti Mini aan de vleeszijde circa 4 minuten, omkeren, leg een plakje Cheddar cheese erop; bak de Sandhia’s Roti Mini tot de Cheddar cheese gesmolten is en haal het daarna uit de pan.
- STAP 4: Garneer met de sla, tomaat, augurken en schenk saus naar keuze erover.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/