Macaroni Saté Paramaribo
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4-5 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 1. Macaroni:
- 1 pak (500 gram) macaroni (snelkokend)
- zonnebloemolie
- 2 sjalotjes
- 250 gr kippendijenfilet
- 5 bosuitjes
- 1 rode paprika
- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- 2 tl tomatenpuree
- ½ tl pimentpoeder
- 2. Saté Paramaribo: Recept zie Recept Saté Paramaribo
Bereidingswijze
1. Macaroni:
- STAP 1: Macaroni volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
- STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, sjalotjes (in stukjes gesneden) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Kippendijenfilet toevoegen en gaarbakken.
- STAP 4: Bosuitjes (in ringen gesneden) en paprika (in reepjes) toevoegen, omscheppen en 4 minuten bakken.
- STAP 5: Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree en pimentpoeder toevoegen, even omscheppen.
- STAP 6: Macaroni hieraan toevoegen, omscheppen en circa 8 minuten op laag vuur opbakken.
2. Saté Paramaribo: Recept zie Recept Saté Paramaribo
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/