Grilled Chicken Roti
Techniek: Grillen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 2 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 2 el Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap)
- 2 el honing
- 1 el zonnebloemolie
- 1 kg kippendijenfilet
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 1 krop sla
- Rauwkorst
- Faja Lobi Borreldip Trafasie
Bereidingswijze
- STAP 1: Voeg Bami Trafasie, Ketjap Trafasie, honing en olie aan de kippendijenfilet toe, goed mengen en 30 minuten marineren.
- STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de kip 10-15 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien. Snijd de kip in reepjes. Ook heerlijk op de barbecue.
- STAP 3: Sandhia’s Roti opwarmen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel sla, rauwkorst en de kip over de roti, schenk Borreldip Trafasie erover en rol het op.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/