Bruine Bonen met vega gehaktballetjes
Techniek: Koken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 400 gram Basmati rijst
- 5 el zonnebloemolie
- 1/2 ui
- 3 teentjes knoflook
- stukje verse Madam Jeanette peper
- 200 gram vega gehaktballetjes
- 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 el ketchup
- 1 el Ketjap Trafasie (Faja Lobi Gekruide Ketjap)
- ½ tl spicepowder (Chinese vijfkruidenpoeder)
- 1 pot (720 gram) Bruine Bonen
- 100 ml water
- 1 kleine tomaat
Bereidingswijze
- STAP 1: Basmati rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
- STAP 2: Olie verhitten ui en knoflook en Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten; hieraan toevoegen vega gehaktballetjes, Nasi Trafasie (roerbakmix), ketchup, Ketjap Trafasie, spicepowder en omscheppen.
- STAP 3: Bruine bonen mét de saus hieraan toevoegen en omscheppen. Water en tomaat (in stukjes) toevoegen en 8 minuten koken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/