Traybake Roti Masala
Techniek: Oven
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1. Traybake Roti Masala:
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal
- 3 tl Trassie Trafasie
- 4 teentjes knoflook
- 4 el zonnebloemolie
- 500 gr kippendijenfilet
- 1 bloemkool (kleine)
- 200 gr sperziebonen
- 150 gr wortels
- 300 gr aardappels (voorgekookte)
- 300 gr zoete aardappels (voorgekookte)
- 2. Madam Jeanette Avocado Dip:
- 3 el Faja Lobi Madam Jeanette Sambal
- 1 avocado
- 2½ el honing
Bereidingswijze
- 1. Traybake Roti Masala:
- STAP 1: Eén pot (360 ml) Roti Masala Speciaal (woksaus) mengen met Trassie Trafasie, knoflook en de olie tot een marinade. Voeg 3 eetlepels van de marinade aan de kippendijenfilet (reepjes) toe, mengen en 5 minuten laten intrekken..
- STAP 2: Verdeel de bloemkool (roosjes), sperziebonen (stukjes), wortels (blokjes), aardappels (partjes), zoete aardappels (ronde plakjes) en kippendijenfilet (gemarineerd) over de met bakpapier beklede bakplaat; schenk de overblijvende marinade erover en meng dit met de groenten.
- STAP 3: Bak de traybake in de voorverwarmde oven circa 30 minuten op 200 graden tot het vlees gaar is.
- 2. Madam Jeanette Avocado Dip:
- STAP 4: Meng Madam Jeanette Sambal, avocado en honing tot Madam Jeanette Avocado Saus.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/