Kippendijenfilet met boontjes
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 5 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 400 gr kippendijenfilet (reepjes)
- 5 el Faja Lobi Wok Trafasie (vers bereide wokmix)
- 1½ tl Trassie Trafasie
- 1 el tomatenpuree
- plakje Madam Jeanette peper
- 400 gr boontjes (snijbonen, sperziebonen, haricots verts of kousenband)
- 1 kop (150 ml) water
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kippendijenfilet (reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken. Wok Trafasie (wokmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree, Madam Jeanette peper en boontjes (in stukjes) hieraan toevoegen en omscheppend enkele minuten wokken.
- STAP 3: Het water erover schenken en 15 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur koken; tussentijds omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/