Kabeljauwpakketjes Trafasie
Techniek: Oven, Barbecue, Stomen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 3 el Faja Lobi Wok Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 2 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- 2 tl tomatenpuree
- 1 tl zwarte peper of piment
- Zonnebloemolie
- 400 gr aspergebroccoli of sugar snaps
- 4 stuks kabeljauwhaasjes
- Sesamzaad
- 2 stuks bosui
- Aluminiumfolie
- Faja Saus
Bereidingswijze
- STAP 1: Wok Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree en zwarte peper of piment goed met elkaar mengen tot een marinade.
- STAP 2: Bestrijk een velletje aluminiumfolie in het midden met olie, verdeel handvol aspergebroccoli of sugar snaps erover en leg 1 stuk kabeljauw erop. Bestrijk de kabeljauw met de marinade en bestrooi sesamzaad en bosui (fijn gesneden) erover. Vouw het aluminiumfolie en rol de uiteinden dicht tot een mooi pakketje; plaats het in een ovenschaal. Herhaal dit met de overgebleven kabeljauwfilet.
- STAP 3: Stoom de kabeljauw in de voorverwarmde oven circa 20 minuten op 200 graden of op de BBQ tot het gaar is.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/