Zalmpakketjes Trafasie
Techniek: Oven, Barbecue, Stomen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 3 el Faja Lobi Wok Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- 2 tl tomatenpuree
- 1 tl zwarte peper
- Zonnebloemolie
- 1 grote winterwortel (in plakjes)
- 200 gr peultjes
- 4 zalmmoten of vega zalm
- Selderij (gehakt)
- ½ tl chilivlokken
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze
- STAP 1: Wok Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree en zwarte peper goed met elkaar mengen tot een marinade.
- STAP 2: Bestrijk een velletje aluminiumfolie in het midden met olie, verdeel handvol winterwortel en peultjes erover en leg 1 moot zalm erop. Bestrijk de zalm met de marinade en bestrooi de selderij en chilivlokken erover. Vouw het aluminiumfolie en rol de uiteinden dicht tot een mooi pakketje; plaats het in een ovenschaal. Herhaal dit met de overige 3 zalmmoten.
- STAP 3: Stoom de zalm in de voorverwarmde oven circa 20 minuten op 200 graden of op de BBQ tot het gaar is.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/