Gehaktschotel Trafasie (snelle eenpansgehakt met verse groenten)
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 4 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 300 gr kipgehakt of vega gehakt
- 3 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- 2 tl tomatenpuree
- ½ tl pimentpoeder
- 3 tl Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 1 zak (400 gr) groentenmix
- ½ Madam Jeanette peper
- 1 blik (150 gr) crispy maïs
- 1 blik (400 gr) kidneybonen
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe, omscheppen en in enkele minuten rul en bruin bakken. Bami Trafasie, Trassie Trafasie, tomatenpuree, pimentpoeder en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen en omscheppen.
- STAP 2: Groentenmix, Madam Jeanette peper, mais (uitgelekt) en kidneybonen (uitgelekt) erbij doen, omscheppen en 5 minuten, met deksel op de pan, bakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/