Roti Grilled Saté
Techniek: Grillen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 600 gr kippendijen- of kipfilet
- satéstokjes
- boter
- 1 pak (200 gr) Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- eventueel sla
Bereidingswijze
- 1. Grilled Saté:
- STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen, 15 minuten marineren en het vlees daarna aan de satéstokjes rijgen.
- STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de saté 10-15 minuten op matig vuur onder tussentijds enkele keren omdraaien. Halverwege lichtelijk met boter bestrijken, nog even grillen tot het vlees gaar is.
- 2. Pinda Sambel Trafasie:
- STAP 3: Voeg de Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 150 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.
- 3. Roti Grilled Saté:
- STAP 4: Warm Sandhia’s Roti op volgens bereidingswijze op de verpakking; serveer de grilled saté met Sandhia’s Roti en eventueel sla, schenk Pinda Sambel Trafasie over de saté.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/