Roti Brunchetta Trafasie
Techniek: Bakken, Roerbakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- 4 el boter
- 8 eieren
- 2 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- 2 takjes selderij
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- rauwkorst
- Madam Jeanette Honing-Mayo Saus
- krop sla
Bereidingswijze
- STAP 1: Verhit de boter, voeg hieraan de eieren en Trassie Trafasie toe en roerbak enkele minuten op matig vuur; laatste minuut selderij (gehakt) toevoegen en omscheppen.
- STAP 2: Warm Sandhia’s Roti op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd Sandhia’s Roti eenmaal vanaf de helft door het midden. Verdeel in 4 gelijke delen over de roti het ei, de rauwkost, Madam Jeanette Honing-Mayo Saus en de sla en opvouwen. Herhaal dit met de overige roti’s.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/