Roti Samosa Trafasie
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 4 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 plakje Madam Jeanette peper
- 500 gr kipfilet
- 1 el Faja Lobi Kruidenmix voor Roti of Faja Lobi Roti Kip Masala
- 3 tl Trassie Trafasie
- 1 el Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 200 gr aardappels (in blokjes, voorgekookte)
- 150 gr doperwten
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- Faja Lobi Borreldip Trafasie
- 1 komkommer
Bereidingswijze
- STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten. Kipfilet (in blokjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
- STAP 2: Kruidenmix voor Roti, Trassie Trafasie, Faja Lobi Gekruide Ketjap aardappels, doperwten toevoegen en omscheppen.
- STAP 3: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/