Roti Lunchetta Kebab
Techniek: Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- 6 eieren
- 3 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie
- ½ ui (zoete)
- 2 plakjes Madam Jeanette peper (fijngemalen)
- 4 el olie
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
- 1 pak (225 gr) Gebraden Kipdijflakes Kebab (vleeswaren supermarkt)
- 2 tomaten
- 1 krop sla
Bereidingswijze
- STAP 1: Klop de eieren met Trassie Trafasie, ui (in halve ringetjes) en Madam Jeanette peper.
- STAP 2: Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan, schenk ¼ van het eiermengsel in de pan en bak het halfgaar. Leg een roti erop, aandrukken en na enkele minuten omdraaien, verdeel in het midden handvol Gebraden Kipdijflakes Kebab, tomaten (in ronde plakjes) en sla erover. De roti opvouwen (zoals aangegeven op de kookvideo), aandrukken, omdraaien, nog 2 minuten doorbakken en afscheppen.
- STAP 3: Herhaal stap 2 met de rest van het eiermengsel.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/