Chinese Hoi Sin Kip (speciale Sandhia's-Chinese kip)
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 500 gram kipfilet
- 5 el zonnebloemolie
- 3 el Faja Lobi Snesie Foroe Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 100 gram taugé
- 4 bosuien
- 3 el Hoi Sin Saus (toko)
- 2 uien
- Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)
Bereidingswijze
- Stap 1: Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
- Stap 2: Olie verhitten, uien (gesnipperd) hierin licht fruiten kip, daarna het vlees hieraan toevoegen en gaarbakken.
- Stap 3: Snesie Foroe Trafasie (roerbakmix) en hoi sin sauce toevoegen, het geheel goed omscheppen
- Stap 4: vervolgens 1 kop (150ml) water toevoegen, omscheppen en het vlees 15 minuten met gesloten deksel laten sudderen.
- Stap 5: De laatste 5 minuten taugé en bosui (schuin gesneden) toevoegen en omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/